מתוך עלון 3352
מצרכים:
* שמן זית
* 3 דגים מפולטים תוצרת דגאון
* פלפל חריף
* 15 שיני שום
* 4 עגבניות חתוכות
* 1 גמבה חתוכה
* 15 זיתים ירוקים
* חבילת גרגירי חומוס מבושלים
* חופן כוסברה
* תבלינים: כפית פלפל שחור, מלח לפי טעם, כף כמון, כפית פפריקה חריפה, כפית פפריקה מתוקה, 1.5 כפית כורכום.
אופן ההכנה:
במחבת גדולה לטגן שום עם שמן זית עד הזהבה.
להוסיף למחבת גמבה, פלפל חריף, חומוס ותבלינים.
לפרוס את העגבניות לעיגולים, לפזר במחבת ולבשל עד שהעגבניות מזילות מיץ. מוסיפים את הזיתים וכשהרוטב מגיע לרתיחה מוסיפים את הדג ומבשלים 10 דקות.
אחרי שהדג מוכן סוחטים מעל לימון ומפזרים במחבת על הדג את הכוסברה קצוצה גס.
בתאבון