הקיבוץ צועד על קיבתו
עלון השבוע מוקדש לענף המזון שמאכיל אותנו במסירות שנים רבות.
ראיון מקיף עם אלי סילקו, מנהל ענף המזון, שמספר לנו על המתרחש והשינויים שחלו במהלך השנים.
לאורך העלון תמצאו תמונות יפות ומרגשות של חדר אוכל אז והיום.
האם כבר התחלתם לעקוב אחרינו באינטסגרם? כדאי מאוד, הזדמנות לראות את התוכן ועוד הפתעות שיצטרפו בהמשך:
https://www.instagram.com/kan_b_maagan/
מזכירות כי בשבוע הבא לא יצא עלון. העלון הבא יצא לכבוד ראש השנה ב- 02/10.
קריאה מהנה, שבת שלום ובשורות טובות