חומרים:
שמן מספיק לתחתית סיר
1 בצל גדול
2 כפות פפריקה מתוקה [או חריף למי שאוהב]
2 קופסאות רסק עגבניות קטנות
4 שיני שום כתושות
2 דגים [נקיים חתוכים ללא הראש] אפשר נסיכה במרכולית יש פרוס מוכן
מים כ- 2 כוסות
תבלינים:
מלח כמון וקימל טחון
ההכנה:
לטגן בסיר קוביות קטנות של הבצל עד גוון שחום, להוסיף את הפפריקה ורסק העגבניות
את השום הכתוש והתבלינים. להוסיף כוס מים ולהביא לרתיחה.
מעל לסדר את חתיכות הדגים ולהוסיף מים גובה שלושת רבעי הדג, עם כף לקחת מהרוטב ולשפוך על החלקים שלא נגעו ברוטב, אפשר גם להפוך בעדינות את החתיכות אחרי 7 דקות.
להנמיח את האש לראות שייש מספיק נוזלים ולבשל עוד 15 דקות לפחות.
כשזה מוכן למזוג לצלחת ולסחוט לימון טרי מעל.
לגבי התבלינים לפזר מעל מעט תוך כדי בישול ולטעום נורא אישי.