עוגה מומלצת בחום וקלה להכנה
חומרים:
4 בננות בשלות גודל בנוני
100 גר אגוזים {מלך פקאן או שקדים } קצוצים גס
200 גר' מרגרינה בטעם חמאה
2/3 כוס סוכר
1/3 כוס דבש נוזלי
2 ביצים שלמות
1 כפית קינמון
1 כפית ציפורן
חצי כפית אבקת קפה שחור
1 כפית שוקולית
2 כוסות קמח אוסם תופח {או קמח רגיל עם חצי חב' אפיה}
חצי כוס מיץ תפוחים או מים אם אין
ההכנה:
לחמם תנור חום 170 מעלות לשמן תבנית עגולה או 2 מאורכות
לרסק בכלי נפרד בננות ואגוזים
בקערה גדולה להמיס את המרגרינה {מיקרו} ולערבב היטב עם הסוכר
להוסיף תבלינים וביצים וזה את הקמח והמיץ ולבסוף את הבננות והאגוזים
לאפות עד שקיסם יוצא יבש כ- 40 דקות