בראוניז כשר לפסח( כן יש מי שחשוב לו)
חומרים:
1.5 חב' שוקולד מריר
3/4 חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
שליש כוס שוקולד ציפס
100 גר' אגוזי מלך קצוצים גס
רבע כוס ברנדי
2 ביצים
1 כוס סוכר
2 חב' סוכר וניל
חצי כפית אבקת אפיה
3/4 כוס קמח מצה טחון דק יותר מבחבילה
ההכנה:
לערבב יחד קמח מצה סוכר וסוכר וניל האפיה. להמיס שוקולד במיקרו עם החמאה עד שנמס. להוסיף לשוקולד את תערובת הקמח הברנדי והביצים. העוגה נאפת ב- 180 מעלות עד שהקיסם יוצא מעט לחהעוגה נמוכה לחתוך קוביות כשהיא עוד חמה.