עוגת אגוזים אוורירית
חומרים:
8 ביצים מופרדות
8 כפות סוכר
1 תפוח חמוץ קלוף ומגורד בפומפיה
200 גר' אגוזים קצוצים מכול סוג שאוהבים
2 כפות קקאו
3 כפות קמח אוסם
לציפוי:
שמנת מתוקה להקצפה
4 כפות סוכר
הכנת הציפוי: להקציף שמנת+ סוכר עד קצף עומד
הכנת העוגה: תבנית 26 . מחממים תנור ל - 150 מעלות. להקציף חלבונים עם סוכר עד קצף קשה להוסיף חלמונים טרופים לקצף בתנועות עטיפה ואז להוסיף עדיין בתנועות עטיפה את האגוזים והתפוח המגורד,הקקאו והקמח הכול לבלילה אחידה.
40 דקות אפיה כשקיסם יוצא נקי היא מוכנה רק שהיא קרה לשים ציפוי מעל .