חומרים:
2.5 כוסות קמח אוסם
1.5 כוס שוקולית אבקה
1 ורבע כוס סוכר
1 ורבע כוס מים רותחים
3 ביצים
3/4 כוס שמן
2 כפות ממרח השחר
ההכנה:
לערבב את כול החומרים לפי הסדר מלבד הביצים.
לבחוש היטב ובסוף להוסיף את הביצים.
זה יוצא דיי דליל אבל אם זה ניראה דליל מידי להוסיף עוד רבע כוס קמח.
לאפות חום בנוני 170 מעלות עד קיסם יבש
קרם
חומרים:
1 שמנת מתוקה
1.5 חב' שוקולד מריר
3 כפות סוכר
ההכנה:
לבשל על האש יחד עד שהשוקולד נמס לערבב ברצף. שזה מתקרר לשפוך על העוגה בעודה חמה.