חומרים:
3 כוסות קמח
חצי חב' אפיה
2 חלמונים
חצי כוס מיץ תפוזים [אם אין טרי אפשר מפריגת קפוא כ- 2 כפות על חצי כוס מים]
1 חב' מרגרינה בטעם חמאה
הכנה בשלבים:
בשלב ראשון לערבב היטב לחלק לשניים חצי לשטח בתבנית עגולה והחצי השני לשמור בצד לשלב מאוחר יותר
קרם
100 גר' שוקולד מריר
רבע כוס מים
3 כפות קקאו
חצי כוס סוכר
3 חלמונים
להמיס על להבה קטנה לאחר המסה להוריד מהאש ולהמיס בתנועות בחישה את המרגרינה
את חמשת החלבונים שנישארו להקציף עם חצי כוס סוכר וחב' סוכר וניל
ולהוסיף לתערובת השוקולד שלבנתיים הספיקה להיצטנן בתנועות אווריריות
את השוקולד לשטח על הבצק ומעל לשטח את הבצק שנישאר מקודם
הכי קל לפתוח אותו במערוך ואז להניח מעל
לאפות בחום בנוני עד צבע זהוב שחום ניתן לפזר כשהיא קרה שכבה דקה
של אבקת סוכר או להמיס קרם שוקולד בסיסי מופיע במתכונים ולקשט
בהצלחה