המתכון הוא של ברברה - אחותה של מלינה זילברברג
בצק:
4 ביצים מופרדות
אחד ורבע כוס סוכר (אפשר רק כוס)
קורט מלח
1 כוס חלב פושר (חמים)
1 כפית וניל
2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
רוטב:
1 קופסא חלב ממותק
1 קופסא קרם (לא חלב) קוקוס
1/2 כוס חלב.
לערבב.
אופן ההכנה:
להקציף חלמונים עם מחצית הסוכר.
להוסיף לחלמונים את הוניל, החלב והקמח מעורבב באבקת האפיה - לסירוגין. לערבב.
להקציף החלבונים עם מחצית הסוכר שנותר. ולערבב בתנועות עטיפה
לשים בתבנית ולהכניס לתנור שחומם ל180 מעלות.
לאפות רבע שעה. לכסות בניר אלומיניום ולאפות רבע שעה נוספת.
להוציא מהתנור . לחורר היטב ועד לתחתית. ולשפוך את הרוטב (עד השכל נספג)
כשמתקרר לחתוך לריבועים ולעטוף בקוקוס טחון (כמו שעושים כדורי שוקולד)
לשים במנג'טים ולשמור במקרר.