חומרים:
3 חב' שוקולד מריר (300 גר')
200 גר' מרגרינה בטעם חמאה
6 ביצים
חצי כוס סוכר
2 כפיות קקאו
ברנדי שלוק גדול לא לפחד מעודף
2 חב' אגוזים קצוצים
100 גר' חמאה רגילה
ההכנה:
להמיס שוקולד מרגרינה וחמאה ניתן להמיס סיר בתוך סיר על אדים הכי טוב
אפשר גם במיקרו לשבור שוקולד קוביות לשים שאר חומרים ולהמיס
לשים בבלנדר את מה שהמסתי ולהוסיף לזה את הסוכר 2 כפיות מלאות קקאו והברנדי,
לאט לאט להוסיף את הביצים עד שהכול במרקם חלק ויפה
לקצוץ את האגוזים קיצוץ גס לשפוך קצת מהתערובת ולערבב [כשליש]
לאפות את זה בתבנית זכוכית גודל בנוני כ- 10 דקות על חום 180 מעלות.
כזה מתקרר לשפוך את שאר העיסה שהכנו מראש בבלנדר ולקרר לפחות 5 שעות
כמובן לכסות בניילון ניצמד, אפשר לקשט באגוזים שלמים מעל לאחר שסימנו
ריבועים אחרי 5 שעות קרור
בהצלחה