קציצות בשר ירוקות
חומרים:
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל יבש בנוני
חב' פטרוזיליה ללא גבעולים קצוצה
חצי חב' כוסברה קצוצה
מעט אורגנו טרי / יבש
3 ביצים
3 פרוסות לחם מושרות במים וסחוטות
כפית מלאה מלח
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
חצי כפית פלפל שחור גרוס
5 כפות צנוברים
שמן לטיגון
ההכנה- למי שלא אוהב כוסברה ניתן להחליף בשמיר. לגרד או לטחון במעבד מזון את הבצל הקישואים והעשבי התיבול הלחם והביצים. להעביר לקערה עם הבשר ושאר החומרים. לתת לזה לנוח כחצי שעה. ליצור קציצות עגולות גודל בנוני ולטגן בשמן במחבת אש בנונית.