קציצות בשר עם כרישה ותפו"א
חומרים:
חצי ק"ג בשר בקר טחון
3 ביצים שלמות
2 תופ"א בנונים ומבושלים
5 גבעולי כרישה [ החלק הלבן הבהיר]
מלח/ פלפל/ כורכום
ההכנה:
לשים בקערה גדולה בשר מופשר עםהביצים והתבלינים. את הכרישה לבשל עם תפו"א עד שזה רך. לסנן היטב ולהוסיף לבשר כשהכרישה חתוכה לטבעות ותופ"א מעוכים. ליצור קציצות עגולות ושטוחות לטגן בשמן זית (לא חובה אפשר גם בשמן רגיל)
מתאים להגיש ליד פירה או קוסקוס אפשר לסחוט לימון טרי מעל לפני הגשה.