צלי עוף
חומרים:
6 יח' כרע עוף
שמן
אורגנו יבש
מלח פלפל שחור גרוס בנוני חרדל פרורי לחם רגילים
ההכנה:
לחמם תנור אפיה 200 מעלות לסדר בתבנית זכוכית או כול תבנית מתאימה לצליה עם שוליים את הכרעיים
למרוח שמן מעליהם אורגנו מלח ופלפל שחור גרוס.
להכניס ל-20 דקות להוציא מהתנור למרוח חרדל
אחרי שהכרעיים מתקררות מעט ומאפשרות מגע.
אחרי זה להכין צלחת עמוקה עם פרורי לחם ולתבול כול כרע בפרורים ולהחזיר לתנור לאפיה
נוספת עד קבלת צבע שחום יפה.
אפשר לאכול גם כשזה קר.