חומרים:
1 חב' כבדי עוף יש במרכולית [מי שיכול לקנות טרי רצוי]
3 כפות שמן חמניות
2 בצלים בנונים לפרוס לעובי בנוני - דק
1 סלסילה פטריות טריות שמפניון לבן [חתוכות לרבעים]
2 כפות דבש
קמצוץ מלח גס אפשר ורצוי בהמשך לטעום ולראות עם צריך עוד
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כוס ורבע יין אדום מתוק [פטישים] יש בכולבו
אפשר לא חובה 1 צילי חריף טרי פרוס לרצועות דקות ללא הגרעינים
ההכנה:
לטגן בשמן את הבצל רצוי מחבת גדולה ושטוחה שיהיה מקום לכול הכבדים ולא יעלו אחד על השני,
כשהבצל מזהיב להוסיף את החריף ולטגן עוד דקה שניים.
מעל לשים את הפטריות לתת להם לאבד מעט נוזלים ואז להוסיף את הכבד והמלח והפלפל הגרוס. כשהכבד מתחיל לשנות צבע להוסיף את הדבש והיין ולתת לזה סיום בישול זה מוכן שהרוטב מצטמצם מעט והכבד רך ומוכן.
בתאבון