ניתן להחליף את הצנובר בפיסטוק טו קשיו קצוץ
חומרים:
10 חתיכות חזה הודו פרוס [למי שלא אוהב הודו ניתן להחליף בחזה עוף]
פלפל שחור גרוס בלי קמצנות
שום כתוש 2 כפיות
מלח גס קורט
שמן זית
100 גר פסטו מוכן [ניתן לרכוש מוכן במרכולית]
לחרוצים אפשר להכין לבד[ צנובר שמן זית בזיליקום]
ההכנה:
מערבבים את כול המצרכים למרינדה אחידה שמן זית לא רשמתי כמות כי יש מי שאוהב יותר ומי שפחות בערך שליש כוס ויותר.
מורחים שווה בשווה על פרוסות ההודו ולהשהות שעה במקרר עטוף בניילון.
אפשר לצלות במנגל או בתנור על גריל להפוך מצד לצד עד מוכנות. אם בוחרים לאפות אז כ- 10 דקות חום 180 מעלות.