מתכוון חביב על ילדים בגלל הטעם ובעיקר בגלל הזיתים המגולענים
חומרים:
2 חב' כרעיים
1 חב' זיתים ירוקים מגולענים[ ללא חרצנים]
ראש שיני שום שלם מקולף
50 גר סוכר חום
שמן זית
מלח פלפל שחור גרוס לפי טעם
אורגנו אפשר טרי או יבש
100 סמ"ק רוטב בלסמי [חצי כוס]
קופסא קוביות עגבניות [250 גר]
ההכנה:
לצלות בתבנית זכוכית או חרס את העוף כפי שהוא כ- 10 דקות בחום 160 מעלות.
לערבב בצד את שאר החומרים לטעום שיש מספיק מלח ופלפל לזה להוסיף את השום קצוץ דק.
לפזר על העוף שהיה בתנור את כול המרינדה שהכנו
לכסות בנייר כסף ולאפות 30 דקות
אחרי זה להוריד כיסוי ולצלות בחום מעט יותר גבוה כ- 180 עד השחמה