(אפשר גם עם בשר טחון)
חומרים:
4 תפוחי אדמה בנוניים מבושלים [אפשר לקחת בחדר אוכל מבושל]
2 ביצים שלמות
1 חזה עוף [אפשר עוף מהדיאטה]
1 אבקת מרק עוף
פלפל שחור גרוס חצי כפית
כורכום חצי כפית
קורט מלח
שמן לטיגון הלביבות
ההכנה:
לבשל את התפוחי אדמה עד ריכוך לקלף מהקליפה ולמעוך לקערה במזלג עד עיסה רכה
כשזה מעט מתקרר להוסיף את הביצים ולבחוש
לתבל בתבלינים [אפשר להוסיף פטרוזליה קצוצה לא חובה]
לחתוך את חזה העוף לקוביות קטנות ולהוסיף לעיסה
אם לא קניתם מחדר אוכל אז לבשל את החזה יחד עם תפוחי האדמה בשלב הראשון
ליצור קציצות קטנות שטוחות ע"י כף
לטגן בשמן בנוני חום בנוני גבוה עד צבע זהוב