חומרים:
חצי ק"ג חזה עוף
1 כף שטוחה קורנפלור
מלח
פלפל לבן
2 כפות יין לבן
1 כף רוטב סויה
1 חלבון ביצה
רבע כפית זנגביל תבלין
להשלמת הטיגון:
100 גר אגוזי פקאן
1 פלפל ירוק
1 פלפל אדום קטן
8 כפות שמן
3 כפות יין לבן
ההכנה:
חותכים את העוף לרצועות את שאר החומרים לעוף מערבבים יחד איתו בקערה.
את הפלפלים חותכים לרצועות דקות / או לקוביות קטנות
את האגוזים מטגנים טיגון מהיר במחבת ולהוציא לנייר סופג
באותה המחבת לטגן את רצועות העוף עד צבע זהוב [בכף עץ] ולהוציא לצד
אחר כך לטגן את הפלפלים כשתי דקות, ולהחזיר שוב למחבת את העוף והפקאנים לזה להוסיף את היין 3 כפות ולטגן עוד דקה שתיים.
8 כפות שמן