חומרים ל:4 מנות
4 קרעי עוף לחצות לשניים ירך ושוק [או לקנות בנפרד ]
4 תפוח אדמה בנוניים חתוכים לרבעים [אפשר עם קליפה]
4 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות עובי בנוני
4 קישואים בנונים חתוכים לרצועות בעובי בנוני עבה
2 בטטות [אפשר עם קליפה] חתוכות לרצועות עבות
6 כפות אבקת מרק
1 קופסא רסק עגבניות קטנה
2 שיני שום טרי כתושות /או קצוצות דק
3 כפות רוטב סויה5-6 קוביות דלעת אפשר קטנות למי שלא ממש אוהב דלעת
1 פחית בירה לבנה קטנה
1 כף סוכר
פלפל שחור גרוס מעט כחצי כפית
ההכנה:
לסדר את חלקי העוף בתבנית זכוכית או תבנית קרמיקה.
להמיס בקערית את אבקת המרק עם רבע כוס מים רותחים לזה להוסיף: את הרסק תוך תנועות ערבוב, השום הסויה הסוכר והפלפל אפשר 1 כף שמן [לא חובה] לזה להוסיף את הבירה תוך כדי ערבוב.
לסדר את הירקות בין חתיכות העוף ומעל לשפוך את הרוטב שהכנו בקערית.
לכסות בנייר אלומניום להכניס לתנור בחום 180 מעלות למשך שעה ורבע.
הערה : במהלך השעה לקחת בכף את הרוטב שנוצר בתבנית ולשפוך על חלקי העוף אפשר להפוך מעט את הירקות.
את נייר האפיה להוריד אחרי שעה ולהשאיר חשוף בערך בין רבע שעה לחצי שעה לפי איך שאוהבים או עד שמשחים.
בהצלחה.