חומרים:
6 שוקי עוף או ירכיים 2
2 בטטות גדולות פרוסות לעיגולים עובי 1.5 ס"מ
2 תפוח אדמה בנוני גדול פרוס עיגולים עובי 1.5 ס,מ 1
1 חציל בנוני קלוף וחתוך לקוביות. 2
2 עגבניות גדולות פרוסות לעיגולים
חצי כוס מים
חומרים לתיבול: חצי כף רסק עגבניות
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
קורט מלח
קורט זנגביל
חצי כפית כורכום
3 כפות שמן זית
מעט קינמון
חצי כוס דבש.
ההכנה:
מניחים את העוף והירקות בתבנית פיירקס [זכוכית] את כול התבלינים האחרים מלבד הדבש והקינמון לערבב יחד ולמזוג שווה מעל העוף והירקות ולעסות מעט את העוף.
מחממים תנור 180 מעלות. מכניסים את התבנית לתנור
אחרי 50 דקות לשפוך את הדבש והקינמון ולהחזיר לעוד 10 דקות נוספות עד שהוא מוכן.