פרגיות עם תפו"א בתנור
חומרים
1 חב' שיפודי פרגיות או 4 סטייק פרגית
5 תפוחי אדמה בנוננים
2 בצל לבן
2 בצל סגול
חצי ראש שום קלוף
בזיליקום /פלפל שחור/ שמן זית/ומלח/פפריקה
ההכנה:
להכין מרינדה משמן זית בזילקום מלח ופלפל שחור וכף פפריקה. למרוח על הפרגיות שהופשרו ולהשאיר במקררכ-3 שעות מינמנום. לסדר בתבנית קוביות תפוח אדמה עם קליפה ,פרוסות בצל או קוביות על נייר אפיה, שיהיה קל לנקות. אחר כך לשים את הפרגיות שהושרו ואת התבלינים שנשארו, לפזר על התפוחי אדמה ולאפות בחום 180 או 200 מעלות מכוסה נייר כסף. שהתפוחי אדמה רכים להוריד נייר ולהשחים מעט.
מנה מעולה וטעימה מאוד