* לא להיבהל לא נבקש ממכם לקלות את החצילים יש דרך קלה קונים מוכן
חומרים לבערך 15-20 לביבות:
2 קופסאות חציל קלוי שטראוס
1 בצל קצוץ
סלסילת שמפניון קצוצות דק
2 תפוחי אדמה מבושלים עם קליפה
200 גר' בולגרית מפוררת לא חשוב האחוז
חצי כוס פטרוזליה ללא גבעולים קצוצה
1 ביצה
4 כפות קמח
מלח פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון הלביבות
ההכנה:
את החצילים הקנויים לשים במסננת עד איבוד נוזלים [אין הרבה]
לטגן את הבצל הקצוץ דק עד צבע שחום ולהעביר יחד לאותה הקערה לזה להוסיף את הפטריות הקצוצות ולטגן עוד 2-3 דקות
לקלף את התפוחי האדמה ולרסק במגרדת דקה להוסיף גם את הגבינה הבולגרית הפטרוזליה הביצה והקמח כמובן התבלינים.
אם זה עדיין דליל אפשר להוסיף כף קמח.
לטגן במחבת היטב משני הצדדים את הלביבות להכין בידיים מקומחות היטב כך זה לא נידבק ונוח[ מידי פעם לשטוף ולקמח שוב]
להוציא על נייר סופג לאכול חם .