חומרים:
חצי ק"ג חזה עוף פרוס לרצועות
100 גר' נקניק הודו חתוך רצועות
100 גר' קבנוס חתוך לעיגולים (אפשר גם חזה אווז מעושן פרוס לפרוסות דקות)
100 גר' אגוזים קצוצים
פטרוזליה זר קטן קצוץ ללא הגבעולים
תבלינים:מלח פלפל שחור פפריקה כמון כורכום אבקת מרק עוף
שמן לטיגון
ההכנה:
מטגנים את רצועות העוף בשמן עד הזהבה, להוסיף לזה את שאר סוגי הנקניק לטגן עוד 2 דקות על אש קטנה, להוסיף את התבלינים והאגוזים ולטגן עוד 2 דקות נוספותץ
אחרי קרור להוסיף פטרוזליה
ניתן לאכול חם או קר
מתאים ליד פסטה או אורז לבן גם ליד פתיתים