חומרים:
שמן לטיגון
2 בצלים קצוצים
חצי חב' צנוברים
1 חב' צימוק לבן
פלפל שחור,מלח,קינמון רבע כפית 1 כפית סוכר
2 כוסות אורז
3.5 כוסות מים רותחים[כוס מידה לפי כוס דורלקס סטנדרט]
מרגרינה 2 כפות
כבד עוף 3-4 חתיכות
שמיר שליש חב' קצוצה
ההכנה:
ממיסים 1 כף מרגרינה ולטגן בה את הבצלים הקצוצים כשהם מזהיבים להוסיף את הצנובר והצימוקים [אפשר לחתוך אותם זה יוצא עדין יותר] לטגן יחד מעט ולתבל.
אחרי זה להוסיף את 2 הכוסות של האורז שנישטפו במים קרים וסוננו מהנוזלים ולטגן עוד קצת אפשר בשלב הזה להוסיף מעט מרגינה עוד חצי כף.
לכסות במים רותחים כ-2 אצבעות גובה מים מעל כול התערובת.
לבשל עד רתיחה להנמיך אש עוד 7 דקות ולא לפתוח סיר 20 דקות.
בצד לטגן בכף מרגרינה את הכבדים טיגון קל לחתוך גס ולהוסיף לאורז אחרי שהוא בושל מלא לזה לפזר שמיר קצוץ , הכול מוגש יפה בצבעים נהדרים .