חומרים:
3 כפות רסק עגבניות
1 בצל בנוני חתוך לקוביות קטנות
1 גזר
1 קישוא
1 תפוח אדמה
1 עגבניה גדולה חתוכה לקוביות קטנות( רצוי קלופה)
שמיר/פטרוזליה/ כוסברה ירק אחד מה שאוהבים יותר אפשר גם בזיליקום.
אורז כוס וחצי (שטוף ומסונן)
3-4 כפות שמן זית אפשר לא חובה
5-6 שיני שום פרוסות (לא חובה)
כוס מים
תבלינים: פפריקה ,אבקת מרק ,פלפל שחור (רצוי גרוס), מלח.
ההכנה:
לטגן את קוביות הבצל והשום [ למי שבחר להוסיף] עד צבע זהוב להוסיף את קוביות העגבניה והרסק ולבחוש מעט 1 - 2 דקות על אש בנונית לזה להוסיף את כוס המים. לשים את שאר הירקות כשהן חתוכות לקוביות או חיתוך אחר שניראה [יתרון של קוביות בישול מהיר] לתת לזה בישול של עוד 2 דקות. ניתן בשלב זה להוסיף נתחי עוף חתוכים קוביות גדולות למי שרוצה את זה כמנה בשרית.להוסיף את האורז השטוף לבחוש שוב למלא מים רותחיםכ-4ס"מ גובה מים מעל האורז לבשל 8 דקות על אש בנונית נמוכה ומידי פעם לבחוש, לבדוק שוב את מצב המים להוסיף במידת הצורך כי בשלב זה צריך עוד נוזלים כחצי כוס מים רותחים בנוסף. לבחוש שוב בפעם האחרונה לסגור מכסה ולא לפתוח 20 דקות.המלצה כול ירק שאוהבים ומתאים לבישול אפשר לגוון לשנות או להוסיף כגון: כרובית כרוב ירוק פלפלים אפונה ועוד.....מתאים כארוחה שלמה כתוספת ללא העוף ליד כול מנה טעים שחם בתאבון..