חומרים:
1 חבילת בצק פילאס
8 תפוחים בינונים (רצוי גרנד סמית או אנא)
1 חבילת צימוקים לבנים (לא חובה)
1 חבילת אגוזי מלך/פקאן
כפית קינמון
1/2 ריבת פירות (לא חשוב איזה )
אבקת סוכר לזרייה
1 ביצה
הכנה:
להפשיר את הבצק ולחתוך ממנו שני מלבנים שווים.
את התפוחים לקלוף ,לחתוך לקוביות גדולות ולשים בכלי במיקרוגל ל 4 דקות בעוצמה גבוהה עם ניילון נצמד. לסנן את הנוזלים ולהוסיף את הריבה + הקינמון הצימוקים והאגוזים , לערבב לעיסה.
כשמתקרר לשפוך1/2 כמות בכל אחד מהמלבנים במרכז. ניתן לגלגל ולעשות חריצים לניקוז הנוזלים או לחרוץ קווים ישרים משני צידי הבצק כשהוא פרוס ואז לחבר שתי וערב.
למרוח ביצה
אפייה בחום 200 מעלות על גבי נייר אפייה עד צבע חום יפה
כשהעוגה יוצאת מומלץ סוכר וניל/סוכר חום/פקאן קצוץ ולהגישה עם גלידת וניל אם קינמון או שרבט פירות