חומרים:
1 ק"ג קמח
2 חב' סוכר וניל
2 ח'ב אבקת אפיה
2 חב פקאנים או שקדים [ מה שאוהבים]
1 חב' שומשום
חצי כוס שמן
1 מרגרינה רכה מאוד[ לא מומסת]
5 ביצים טרופות [מעורבבות]
1 וחצי כוס סוכר
ההכנה:
ללוש את כול החומרים יחד עד בצק נוח לחלק ל- 3 כדורים .כול כדור לעשות נקניק ארוך ולשים את שלושתם
בתבנית עם נייר אפיה ולחרוץ פסים שלושת ריבעי עומק.
לאפות חום 180 עד צבע זהוב להוציא לנתק את החיתוכים ולהשאיר להתקרר
את התנור להעביר לחום 140 ואת הנקניקים לשטח על התבנית נקיה אחרת
לרוחב וכך לייבש עד שינוי גוון ונגיעה ליבש[ לא לדאוג זה ממשיך את תהליך היבוש גם בזמן הקירור]
לאפסן בקופסאות אטומות כשהן ממש קרות ויבשות .
מתאים ליד שתיה חמה או סתם כך לנשנש
לגיוון להוסיף חצי כוס קוקוס ולהוריד קמח באותו יחד
אפשר להוסיף אוכמניות יבשות או צימוקים שבבי קוקוס גס במקום פרורי קוקוס
בהצלחה תנסו ותתענגו.