חומרים : סבלנות דריכות בזמן אפיה ורצון טוב
ועכשיו באמת:
חומרים:
250 חמאה
שלושת רבעי סוכר
3 חלמונים
כוס ושליש קמח
אחד וחצי כוס קונפלור
כפית סודה לשתיה
חצי כפית אבקת אפיה
רבע כפית תמצית וניל
רבע כפית מיץ לימון סחוט טרי
צנצנת ריבת חלב קנויה[למי שלא מכין ריבה בבית]
פתיתי קוקוס לקישוט
ההכנה:
מערבלים בקערה את החמאה והסוכר עד שהצבע משתנה לבהיר
מוסיפים אחד לאחד את החלמונים ולאחר מכן לעצור את המקסר.
להוסיף בבת אחת את הקמח קונפלור סודה לשתיה אפיה וניל ומיץ הלימון ולערבל שוב עד קבלת בצק אחיד.
לשטח בעדינות את העוגיות ברווחים על גבי נייר אפיה.
לאפות בחום בנוני עד התנתקות העוגיה מהנייר (הן אינן מזהיבות חשוב להוציא בזמן).
כשהן מתקררות לשים בין שתי עוגיות ריבת חלב עם סכין שטוחה למריחה,
לגלגל בקוקוס שהכנו מראש בכלי שטוח ולשמור במקרר.