חומרים:
300 גרם מחמאה
4 - שקיות סוכר וניל
1 - חבילה קמח אוסם קטן
100 גרם שקדים טחונים (בכל בו)
אבקת סוכר לזרייה
הכנה:
לערבב יחד כל החומרים מלבד השקדים עד קבלת עיסה אחידה
לעיסה להוסיף את השקדים בתנועות לישה
לייצר כדורים קטנטנים ולסדר אותם בתבנית עם נייר אפייה ברווחים - ס"מ וחצי ביינהם שלא ידבקו (לא למעוך את העיגולים)
אפייה בחום בינוני כ -20 דקות ולהסתכל טוב כי נאפים מהר (להשגיח)
לאחר הקירור לזרות סוכר ניתן גם לפזר אבקת סוכר עם קינמון.
לשמור בקופסא אטומה.