טבעות שוקולד תוצרת בית (פינוק אמיתי)
אם רוצים להעביר אחר צהרים של עשיה עם הילדים או הבן זוג
כול שצריך זה:
200 גר' שוקולד מריר משובח
200 גר' שוקולד חלב טוב
ותוספות שרוצים לקשט או לשים מעל:
שקדים פרוסים/ פיסטוקים/ שוקו צ'יפס לבן או חום
צימוק לבן או חום/ פיצפוצי אורז / עוגי [קורנפלקס] ועוד....
להמיס כלי בכלי עם מים חמים או במיקרו ולערבב היטב.
להכין משטח שיש ריק ונקי ובקעריות את כול התוספות, כמובן שאפשר מה שאוהבים כמו קוקוס יבש מנתה ועוד...
שהשוקולד נמס למזוג על השיש עם כף או כול כלי נוח טבעות
לא דקות מידי של שוקולד [אפשר גם על משטח עבודה מפלסטיק]
כשזה מתחיל מעט להתקרר ניתן לקשט מעל במה שאוהבים שכבה לא עבה , שיהיה קל עם שפכטל להרים בעדינות ולנתק מהפלסטיק או מהשייש.
לאפסן בצלחת במקרר ולאכול כקינוח.