חומרים:
חצי קג" אגוזים [ אפשר פקאן או מלך]
כוס ורבע סוכר
שמן עמוק לטיגון
ההכנה:
שוטפים את האגוזים שבחרתם רצוי לעשות כול פעם סוג אחד [כי הם שונים במרקם ובעובי שלהם] לסנן ןלהניח בקערה
לשפוך מעל סוכר ולערבב בידים ולשים הכול במקרר ליום שלם
אחר כך לחמן שמן עמוק לטיגון
לטגן 3-5 דקות את האגוזים עד שצבעם נעשה כהה
להוציא מהר מהשמן ע"י כף מחוררת להקפיד שהשמן ירד היטב ולשטוח אותם לקרור
על השייש במטבח כשהם יבשים וקרים לאפסן בכלי סגור היטב
מתאים לאכילה כך או כתוספת לסלט פירות, גלידה וניל, סלטים ירוקים ועוד....
בתאבון