לבלילה:
1 כוס קמח אוסם תופח
1 ביצה
1 כף שמן רגיל
1 כפית סוכר
פרי
6 טבעות אננס משימורים ללא הנוזלים
או 3 בננות לא רכות
או 3 תפוחים רצוי חמוצים
ההכנה:
מערבבים את כול חומרי הבלילה עם כ- חצי או שליש כוס מים [ רצוי תמיד להתחיל עם פחות ואז להוסיף]
עד שמתקבלת בלילה חלקה ללא גושים לא סמיכה מידי
מייבשים את האננס במגבת נייר שישאר ללא הנוזלים של מי השימורים
אם זה בננות לקלוף ולחתוך לאורך אם זה תפוח לקלף ולחתוך פרוסות עבות
לחמם שמן רגיל לטיגון רבע גובה מחבת
טובלים נתח פרי בבלילה ולטגן משני הצדדים להשחמה יפה [זה תופח בטיגון]
להוציא לסנן או להניח על נייר סופג
לסדר יפה בצלחת הגשה ניתן לפזר קוקוס מעל או מייפל או סוכר חום ואפילו שוקולד
ניתן להגיש ליד קצפת או גלידה בתאבון