כתוספת לאורז או להגשה בפני עצמם
חומרים לכלי הגשה בנוני
3 בצלים גדולים פרוסים דק
שמן לטיגון
קורט מלח
4 כפות מלאות סוכר רגיל
1 כף סויה
חצי כפית קינמון
חצי כפית כורכום
פירות יבשים לפי בחירה
[תאנים משמש שזיפים שחורים צימוק לבן/חום
תפוח מיובש תמרים חצויים ללא גלעין]
1 חב' אגוזי מלך
ההכנה
להשרות במים רותחים את הפירות היבשים
לטגן בשמן את הבצלים הפרוסים דק עד השחמה קלה ועליהם קורט מלח
לבצלים להוסיף את הסוכר ולטגן עד קרמל
לזה להוסיף את הסויה והתבלינים
לזה להוסיף את הפירות שהושרו במים מסוננות
לבשל הכול יחד עד אידוי הנוזלים
שלב אחרון רגע לפני ההוצאה של התבשיל להוסיף את האגוזים.