אפשר להשתמש באחד מהסוגים מה שאוהבים יותר.
חומרים:
5 נקטרינות ללא הגרעין חצויות
רבע בקבוק יין לבן
חצי כפית קינמון
1 כף חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
4-6 כפות דבש
ההכנה:
לסדר את הפרי הנבחר בתבנית זכוכית קטנה עם הפנים למעלה [חלק פנימי]
מעל למזוג את היין
לפזר את החמאה את הדבש והקינמון שווה מעל הפרי רצוי להוסיף אגוזים למעוניינים זה מקשט וגם טעים.
אפיה בחום 160 מעלות כ- 10 /12 דקות או עד שהפרי רך
לגיוון אפשר להגיש בצלחת אישית מנה בתוספת על יד קצפת ספריי [יש במרכולית] או כדור גלידה ולקשט במעט סירופ שוקולד בבקבוק [יש בכולבו] טעים ונוח לשימוש מנה חגיגית עם מעט עבודה מתאים ל5 סועדים או לשניים זללנים.