חומרים:
1 חב' נודלס 200 גר'.
שליש כוס מרק עוף[ אפשר לשים כפית מלאה אבקת מרק עוף במים חמים]
3 כפות רוטב סויה
1 כפית שמן שומשום [אם אין אפשר שמן רגיל]
1 כפית סוכר
מלח פלפל
1 חב' שקדים מולבנים [אפשר פרוסים] יש בכולבו
2 שיני שום
גינגר טרי חתוך לרצועות דקיקות [יש במרכולית]
4 בצל ירוק מקלונים
2 מקלות סלרי ללא עלים
גזר חתוך לרצועות
3 פלפלים בצבעים שונים
אפשר נבטים עבים או חוטיים[אלפלפא]
ההכנה בשלבים הבאים:
שלב 1
את הנודלס להכין לפי ההוראות פשוט מאוד.
שלב 2
בקערה ניפרדת מערבבים את שליש כוס המרק ,3 כפות רוטב סויה ,כפית שמן שומשום
כפית סוכר, מלח ופלפל לפי טעם לא הרבה
שלב 3
מחממים כף שמן בווק או מחבת עמוקה ומטגנים קלות את השקדים המולבנים ולהוציא על צלחת כשהם מוכנים
שלב 4
מוסיפים כ 4 כפות שמן וכשהוא חם מאוד להוסיף את השום קצוץ הגינגר והבצל הירוק החתוך ולטגן תוך כדי ערבוב כחצי דרה
שלב 5
מוסיפים רת הסלרי רצועות והגזר טיגון נוסך 1 דקה, את רצועות הפלפלים ולערבב כמה שניות להוסיף נבטים ושוב לערבב.
שלב 6
לזה להוסיף את הנודלס שהכנו מראש לערבב 2-3 דקות על אש גבוה ביותר יוצקים את הרוטב שהכנו בהתחלה ולהרתיח הכול יחד תוך ערבוב בלתי ניפסק כשמוכן להעביר לכלי יפה ובתאבון.