גביעי בצק עלים ממולא מתוק
חייב תבנית מאפנס
חומרים
בצק פילאס במרכולית או עלים ולרדד מעט
הבצק צריך להיות מופשר כמובן.
2 קופסאות גבינה לבנה
סלסלת תותים טריים
3 קווי קלוף ופרוס לחצאים דקים
4 אפרסק משמורים מסונן או אננס
דובדבנים מסוכרים או אוכמניות מיובשות
[יש באורות בביתן של הפירות יבשים בכניסה]
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
2 כפיות מלאות אבקת סוכר
ההכנה
לחתוך ריבועים ולהכניס לתבנית של המאפנס
לאפות חום 180 עד צבע חום בהיר
להוציא שזה מתקרר מעט ולסדר במגש עם דופן
שתחזיק את הסלסלות הבצק שלא יפלו.
למלא כף גבינה לבנה בכול גביע אחרי זה בכף
שמנת מתוקה שהוקצפה מראש עם אבקת הסוכר
מעל שמים אפרסקים או אננס מה שבחרתם
ובסוף את התותים קווי והדובדבנים
מזליפים מעט סירוף שוקולד קנוי.
המראה מדהים מעט השקעה ויופי של קינוח
בהצלחה