חומרים:
1 ק"ג בצק עלים מופשר [רצוי להפשיר יום קודם בקרור]
1 חב' בולגרית
1 חב' צפתית
1 גבינת סימפוניה זיתים
1 חב' פתיתי עמק 200 גר'
פלפל שחור גרוס
כפית זעתר
שמשום
מלח
ההכנה:
לחתוך את הבצק לקוביות יפות בערך 10*10
לערבב את כול החומרים לעיסה אחת למילוי
למלא כול ריבוע באמצע בכף תערובת אפשר קצת יותר
לקפל למשולש ולהדק בצדדים, את הפינות מכופפים למטה
וכך משכיבים את זה בתבנית על נייר אפיה.
כול בורקס להבריש בביצה ולפזר שומשום
חום אפיה 200 עד צבע חום יפה ומוכן
אפשר להמיר גבינת זיתים בגבינה לבנה וטבעות זיתים שליש כוס
אפשר להוסיף במקום זעתר רוזמרין או שבבי בצל יבש