יש במרכולית - בצק זה דק ונוח עד מאוד לעבודה פחות שמנוני ומוצלח.
לפתוח את הגליל ואפשר להשתמש לרצפט הזה רק בחצי תלוי בכמות שרוצים.
החומרים:
חצי חב' בצק פילאס
שומשום מעורב עם פרג
קצח זעתר עשבי תיבול רוזמרין[ כיד הדמיון הטובה]
מלח גס רצוי ממטחנת מלח
ההכנה:
לשטח על גבי נייר אפיה את הדף.
לזרות מלח גס ואת שאר התבלינים לפי טעמים על כול רבע טעם אחר לגיוון.
לחתוך עם גלגלת למי שאין עם סכין מרובעים.
לאפות על חום גבוע 200 מעלות עד צבע חום.
מתאים ליד קוטג מקושקשת או כול מטבל אחר. טעים סתם בלי כלום בתאבון!
ניתן לשמור בכלי אטום מספר ימים