לחם מטוגן משודרג
עוד מעט ימים קרים ורוצים את הלחם המטוגן שכול כ-ך רגילים אליו
אבל קר בחוץ ואולי גם גשום אז הבאתי לכם מתכון משודרג
חומרים:
8 פרוסות חלה עבה אם יש מתוקה יופי אם לא גם חלת חדר אוכל טובה
4-5 ביצים שלמות
רבע מיכל שמנת מתוקה [ אפשר חלב לשומרים בקלוריות]
חצי כפית תמצית וניל
ההכנה:
עד כאן אין הרבה חידושים מרעישים [כדאי מאוד עם שמנת]
לטגן את הלחם לאחר שניטבל בתערובת וישב מעט בנוזלים כדי לספוג
לטגן בחמאה או מרגרינה בטעם חמאה עד צבע זהוב משני הצדדים.
לתוספת מעל :
אפשר דבש וקוטג המסורתים או סלט על יד ואפשר לותר על הוניל בבלילה
אפשר להתפנק עם יוגורט מעודן וניל דנונה ופרי משימורים כמו אפרסק או ליצי או אננס ללא הנוזלים כמובן
וזה פינוק ניפלא