חומרים:
3 תפוחי אדמה גדולים קלופים
1 בצל יבש קלוף
2-3 ביצים תלוי בגודל
1-2 כפות קמח או קורנפלור
מלח מעט
ההכנה:
לגרד בפומפיה את הבצל ותפוחי האדמה והקמח
להוסיף ביצים שיהיה רך אך לא רטוב מידי ולתבל במעט מלח.
לטגן בשמן עד השחמה.
ניתן לבזוק סוכר ולאכול מתוק אפשר לאכול גם ליד סלט
שיפורים:
כול שורה אופציה שונה לאפשריות גיוון
להוסיף שום ופטרוזליה
אפשר להוסיף קישואים
או גזר מגורד
גרעיני תירס מסוננים כ- 8 כפות באותו יחס לתפוחי האדמה
גבינה צהובה מגורדת
6 כפות קוט'ג לבלילה
עשבי תיבול תימין ורוזמרין עם שום קצוצים
אגוז מוסקט קינמון ותפוח עץ מגורד מסונן מנוזלים.
בהצלחה