חומרים:
ל20 טוגניות קטנות
שתיים וחצי כוסות קמח
1 כף גדושה שמרים
1 כוס מים פושרים [חשוב]
1 כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר
אפשר גרידת לימון מעט לא חובה
ההכנה:
להמיס את השמרים במים הפושרים עם 2 כפות סוכר לחכות לתסיסה אם זה לא קורה לא להיבהל כי קר אפשר לשים 10 שניות במיקרו בעוצמה גדולה וראו זה פלא!!!
להכניס לקערה גדולה את כול החומרים הנותרים ולהוסיף את השמרים ללוש לבצק קצת דביק להתפיח שעה וחצי
לטיגון
סיר בנוני או סיר ציפס למי שייש גובה חצי שמן לחכות שהשמן חם לא רותח מידי [עלול להשאיר בצק דביק באמצע]
עם ידיים רטובות יוצרים עד כמה שאפשר מעין כדורונים. להניח בשמן מזהיב. להוציא ,לבזוק סוכר חום או אבקת סוכר ולהגיש ליד דבש וריבה למי שאוהב
בהצלחה.