בסקויט פירות יבשים (לתבנית אינגליש קייק)
חומרים :
7 כפות קמח
5 כפות סוכר
1 כפית אפיה
קמצוץ ציפורן
1 כפית קינמון
3 ביצים שלמות
400 גר' פירות יבשים שונים כגון:
פקאנים/ משמשים/תאנים/שזיף שחור /אננס /פפאיה וכד...
כמה שהמגוון יותר רחב התוצאה יותר טובה, אבל אפשר גם עם 3-4 סוגים
את הפירות יש לקצוץ דק וקטן.
לערבב חומרים יבשים (קמח,סוכר, א.אפיה,ציפורן,קינמון)
להוסיף ביצים ולבסוף את הפירות היבשים עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות עד שמתקבל צבע יפה זהוב
לקרר להוציא מהתבנית ולפרוס הכי דק שאפשר.
להוריד את החום ל-120 מעלות ולהחזיר את הפרוסות לתנור לעוד 5-10 דקות של אפיה וייבוש (תלוי בעובי הפרוסות).
בתוצאה צבעונית ויפה ולכן כדי לשמור בכלי שקוף.
חג שמח !