לאחר תחנונים רבים מכמה אנשים שונים, הצליח יוחאי הטבח להתפנות ולהעלות על
הכתב את רשימת המרכיבים ברוטב האסייתי המ-ע-ו-ל-ה שלו, זה הרוטב המתקתק
שהוא מכין בעיקר לרול הויאטנמי אבל גם למנות אחרות בחדר אוכל, בתיאום איתו
ובהסכמתו (אפילו משמח אותו ומחמיא לו מאוד) אנחנו מעבירים את הרשימה לפרסום
1. מירין
2. נענע
3. כוסברה
4. גרגרי כוסברה
5. סויה מתוק
6. סויה רגיל
7. שום כתוש
8. רוטב צ'ילי
9. טריאקי
10. מיץ תפוזים
11. מים
12. פלפל שחור גרוס
13. ג'ינג'ר גרוס
14. סילאן
15. דבש
16. רוטב צדפות
הביאה לפרסום: זהר יהלום