מאפה בצק עלים כשושינים עם נקנקיות
חומרים והכנה
חב' בצק עלים (יש של חצי ק"ג למנה קטנה ויש ק"ג להרבה).
להפשיר את הבצק לשטח על השיש ולפרוס רצועות ארוכות ,בתוכם לשים נקניקיות עוף או נקנקיות מרגז חריפות שטוגנו והצטננו מראש.
מכול נקניק ארוך לחתוך ל-3 חלקים ולסדר בתבנית של פשטידה את כל העיגולים ששפיץ הנקניקיה במרכז,
עד שנוצר מעגל שושנים.
להבריש בביצה טרופה (אפשר לפזר שומשום לא חובה)
ולאפות בחום 200 מעלות עד צבע חום זהוב יפה.
במקביל לטגן בשמן זית בצל טבעות/ קוביות .
אפשר להוסיף קצח או שומשום שחור [לא חובה]
ולהגיש זר בצלחת ובצד חופן בצל כדאי וטעים לטפטף סויה על הבצל מוסיף צבע וטעם.
בתאבון